fbpx
Зачленете се сега

листата

Студијата во Украина

Пријавувањето сега е отворено за учебната 2021/2022 година
Пријавувањето е во тек за првата година до 01 / 11 / 2021

Ви благодариме, вашето барање сега стигна до тимот за регистрација, чекајќи го нивниот контакт со вас
Извинете, се појави грешка, обидете се повторно подоцна

Општа медицина

6 години

Специјалитетот за општа медицина е најбараната специјалност во Украина, леснотијата на регистрација, ниските трошоци и образовниот систем, кој се смета за најдобар во Европа, во начинот на стручна обука, кој започнува од втора година и дозволува студентот да се приклучи на болници и да гради долго искуство пред дипломирањето, Прочитај повеќе

школарина

$ 4500/годишно

Подготвителна година

8-10 месеци

Сите украински универзитети обезбедуваат програми за подготвителната година, кои се програми посветени на зајакнување на јазикот на студентот, без разлика дали се англиски, руски или украински. Програмата за подготвителна година, исто така, дава лекции во идната наставна програма на студентот, Прочитај повеќе

школарина

$ 2500/ за годината

стоматолог

5 години

Стоматологијата е втор избор по медицина за странски студенти во Украина Наставната програма ја комбинира модерноста на методите на лекување на европскиот континент, покрај предавањето на одличното искуство што студентите го стекнуваат по влегувањето во болниците од втората академска година. Прочитај повеќе

школарина

$ 4800/годишно

Студија во Украина

Целосно објаснување на сите чекори потребни за да се заврши процесот на регистрација во Украина Прочитај повеќе 

искористат Систем за следење Е-пошта на нашите студенти во партнерство со најдобрите украински универзитети и бидете свесни за:

 • Распоред на присуство и отсуство
 • оценки
 • Датуми за полагање испити
 • Плаќање школарина
 • Предупредувања за обновување на престојот
Студија во Украина

Дознајте за нашите активности за добредојде

Студија во Украина
Прочитај повеќе
Студија во Украина

Добијте покана за учење

Аплицирај денес и резервирај го своето место

 • Валиден пасош
 • Диплома за средно училиште
 • Без услови или фиксна стапка
 • Изберете ја својата специјалност

Контактирајте го нашиот тим сега и доставете го вашето барање

Студија во Украина
Студија во Украина

Добијте покана за учење

Аплицирај денес и резервирај го своето место

 • Валиден пасош
 • Диплома за средно училиште
 • Без услови или фиксна стапка
 • Изберете ја својата специјалност

Контактирајте го нашиот тим сега и доставете го вашето барање

Студија во Украина
Студија во Украина
Студија во Украина